Carrer del Vall 21  08221- Terrassa  Tel. 93 780 29 33

  

Accés Intranet Escola
Usuari:
Password:

 

CONSULTA OBERTA  Programa Salut i Escola als Centres de Secundària:

 

 

Des del 26 de setembre de 2008 està en funcionament en el nostre Centre el Programa Salut i Escola, promogut pel Departament de Salut i el Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya a tots els centres públics i concertats de Catalunya.

 

Aquest Programa té com a principal objectiu posar a disposició dels alumnes de 3r i 4t d´ESO, un recurs sanitari de proximitat en el qual un/a infermer/a pugui aconsellar-los en els temes de salut que els preocupen, com ara els hàbits alimentaris, la sexualitat i l´afectivitat i les drogodependències, entre d´altres. Les consultes tenen un caràcter totalment confidencial mentre que això no sigui contraproduent per a la salut de l´alumne/a.

Per tant, un dia a la setmana, un/a professional sanitari/a atén els dubtes d´aquests alumnes relacionats amb aspectes de la seva salut en una consulta oberta dins el mateix centre educatiu. Aquest/a professional infermer/a de l´Equip d´Atenció Primària exerceix una funció purament preventiva i, en cap cas, administra cap medicament. El centre fa possible el funcionament d´aquest servei tot facilitant un espai per tal que el Programa es pugui dur a terme, però sense intervenir pel que fa a la qüestió sanitària.

 

La consulta oberta té lloc cada divendres d´11:30h a 13h.  .

 

Aquest programa es realitza a tots els centres de Terrassa, i de forma gradual, s´anirà estenent a tots els municipis de Catalunya.

 

Per a més informació sobre aquest servei us podeu posar en contacte amb la Direcció del nostre centre.

 

I si ets alumne/a, també disposes de la Consulta on line,...

 

  • Si ens vols preguntar qualsevol dubte...
  • Si vols demanar hora per a la consulta oberta...
  • Si vols fer suggeriments ...
  • Si t´interessa algun tema...

 

POSA´T EN CONTACTE  AMB :

 

                     AMadrid@CST.CAT

 

 

 

 

  Enrere


Política de privacitat | Avís legal | Política Cookies

Copyright © 2008     Fundació Privada Educativa Vedruna Barcelona Carrer del Vall 21 08221 - Terrassa Telèfon 93 780 29 33