Carrer del Vall 21  08221- Terrassa  Tel. 93 780 29 33

  

Accés Intranet Escola
Usuari:
Password:

 

Concurs de Relats Breus de Coca-Cola El passat dimecres 5 d´Abril, dos alumnes de cada classe de 2n d´ESO van ser seleccionats per anar a participar a un concurs de relats breus que organitzava l´empresa Coca Cola. Cada participant havia d´escriure un relat breu en menys de 2 hores que després era valorat per un jurat.. 

 

Per escollir a aquests dos alumnes, la professora de Llengua Castellana  va fer un petit "control" a classe en què l´alumnat havia d´escriure un text sobre un determinat  tema. Cal remarcar que cada classe tenia un tema diferent. Els dos "guanyadors" de cada classe van tenir la oportunitat de participar en el concurs de manera que en total van anar-hi 6 alumnes de la nostra escola.

Quan van arribar a Bellaterra, que és on es va fer el concurs, cada participant va escriure el seu propi relat breu sobre el tema "Fa 40 anys" i van rebre un petit obsequi en acabar la feina.

 

Els 50 millors relats seran escollits finalistes i els seus autors aniran al parc d´atraccions Portaventura el dia 23 de Juny a la recollida de premis, amb 3 acompanyants.

Podem dir de primera mà que tot l´alumnat va gaudir d´aquesta experiència i esperen amb ànsia ser seleccionats.


  Enrere


Política de privacitat | Avís legal | Política Cookies

Copyright © 2008     Fundació Privada Educativa Vedruna Barcelona Carrer del Vall 21 08221 - Terrassa Telèfon 93 780 29 33