Carrer del Vall 21  08221- Terrassa  Tel. 93 780 29 33

  

Accés Intranet Escola
Usuari:
Password:

 

Visita al Marquet de les Roques Tot l´alumnat de 1r de Batxillerat va anar el passat dimarts 9 de maig a una casa a la muntanya, a Sant Llorenç Savall, anomenada "Marquet de les roques". Aquella casa va ser on el grup d´escriptors anomenat el grup de Sabadell va crear l´editorial Edicions la mirada, però també era la segona residència i casa familiar de Joan Oliver (escriptor de teatre i de poesia del segle XX).

 

Joan Oliver és l´escriptor que va escriure l´obra de teatre Ball Robat, que els de batxillerat humanístic han llegit a classe. Al Marquet de les roques els alumnes que s´havien llegit el llibre van estar explicant als altres companys què  el significat simbòlic de la casa que visitaven. També van explicar alguns aspectes de la vida de Joan Oliver i més tard van recitar alguns dels seus poemes (firmats amb el pseudònim Pere IV), com el conegut "Corrandes d´exili".

Van acabar representant un fragment de Ball robat.

 

Va ser una visita interessant que els va servir tant per conèixer la història d´aquella casa com per conèixer la història de Joan Oliver i les seves obres literàries.

 

  Enrere


Política de privacitat | Avís legal | Política Cookies

Copyright © 2008     Fundació Privada Educativa Vedruna Barcelona Carrer del Vall 21 08221 - Terrassa Telèfon 93 780 29 33